keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Black veil brides 26.11.2013


only finnish ssry 

BLACK VEIL BRIDES 
26. Marraskuuta -13

Kaikki meistä muuttuu, ja niin on muuttunut myös tämä mies, jota viimein pääsin eilen kattomaan. Yritän pitää tän postauksen siistinä, ilman turhia hehkutuksia, mutta varoituksen poikanen, että hehkutusta on ilmassa. 

Kyse on siis black veil brides bändistä, jonka piti jo huhtikuussa tulla Suomeen, mutta touri jouduttiin siirtämään. Jos aloitan nyt sepottamalla lyhyesti ja ytimekkäästi, että joo .. oon hehkuttanut Andyy vuosista nakki ja muussi. Alle kymmenen vuotiaan ellen aiemmin? Hmm? Mulla oli hirveä emobuumi ja olin ihan whii, hei aivan mahtavaa. Nooh, Andy tuli silloin usein vastaa nimellä Andy Six. Söpö pikku emopoika, josta oli kyllä jäämiä eilisellä keikalla, mutta mieshän siitä on tullut ! haha. : ) Eli joooo ...... mun taival black veil bridesin kohdalla on pitkä, sekä tunteikas (lue: todella tunteikas aahaha : D ) Odotin ihan innollani, että pääsen näkemään Andyn, mutta sen lisäksi olin myös innoissani itse keikasta ja siitä, että viiiiihdoin pääsisin katsomaan jotain .. mm erillaista? 


 olo oli tällänen ulkona kylmässä meri tuulessa  . .

Eliikkäässs, voin alottaa valittamalla vähän asioista. Keikka oli tosiaan loppuunmyyty, joten populaaria oli. Ja vähän liikaakin (vai oliko sittenkään). Päästiin sisälle, niin lämppäri alkoi soittamaan melkein heti, kahdeksalta. Yritettiin Jennin kanssa päästä katsomaan, mutta raaka totuus pamahti päin naamaa, kun nosturin käytävät oli täynnä ihmisiä. Ihmiset, jotka on käynyt nosturilla, tietää, että sali on useiden portaiden päässä ja sinne menee käytävä ja noh .. tällä kertaa ihmiset oli käytävässä saakka, koska sisään ei päässyt. Yritettiin mennä, mutta koettiin, että joo, eiköhän oo parempi nyt antaa olla. Mentiin aulaa istuskelee, yritettiin päästä vessaan, mutta siihenkin vain saatiin toteamus ; jonottakaa vessoihin. Eipä paljoa tarttenut jonottaa vessoihin, jotka oli salissa, ihmisten takana. Käytiin lopulta K-18 baarin puolella vessassa, vaikka sekin oli pienen taiston kautta syyllä; miksemme käytä salin vessoja. Jotenkin tuntu, ettei kukaan järkkäreistä tiennyt todellista tilannetta, vaikka nekin siellä kokoajan ramppas. Mm. Noooooh. Istuttiin sitten yhdeksään saakka, kunnes itsellä meni raja yli ja päätin, että joo nyt riitti, että mennää tai lähdetään, joten mehän mentiin. Ihmiset oli ilmeisesti työntynyt massan läpi peremmälle ja kolmannella yrittämällä pääsi solutautumaan ihmisten sekaan niin, että näki ihan hyvinkin lavalle ! Onneksi. 25€ on vähän keikasta, mutta paljon, jossei edes saliin pääse sisään. Ilmeisesti kuitenkin tässä oli takana se, mitä itsekkin epäilin heti massan nähtyäni ; ihmiset oli kaikki jäänyt sivulle, joten kaikki, jotka yritti edes päästä läpi, ei päässyt, tai edes yrittänyt päästä. En nyt sano, että siinä oli pari riviä massaa, vaan sitä massaa oli niin, ettei näkynyt edes tyhjää tilaa, vaikka todellisuudessa se perä oli ihan tyhjä. En tiedä minkä syyksi laittaisin asiaa; ihmisten, jotka eivät viitsinyt antaa tilaa, taikka siirtyä oviaukon tieltä, vai liikaa myytyjen lippujen puolelle vai huonosti suunnitellun nosturin painolle. Hassua, ettei kuitenkaan järkkäritkään infonnut, että tilaa on vaikka muille jakaa, vaikka siitä valitettiin useampaan otteeseen. Tämä kävi vasta ilmi, kun vastasi valitus mailiin. Hassua.


Mut joo, me päästiin sisälle ! Ja se oli pääasia. : D 
Keikka pyörähti nopeasti käyntiin, enkä tosiaan mene sanomaan mitään settilistasta, koska uudet biisit kulkivat ohi korvien, enkä tunnistanut niistä yhtäkään. Oli todella outo tunne, kun bvb asteli lavalle ja hetkessä myös Andy oli lavalla. Jotenkin koko maailma kiepsahti vähän ylös alaisin. Emmä ikinä olettanut sitä näkeväni, outoa. Mutta siinä se oli ... ♥ En oo varma oliko se eka vai toka vai monesko biisi, kun kitaristi Jinxx alkoi soittamaan viulua ja aahm ........ oisin voinut juosta taivaaseen. Todella. En olisi odottanut moista, vaikka omistankin uusimman levyn, mutta huhuuuh. Oliko ees täydellistä kun raskas musiikki soi kovalla taustalla ja siihen lisätään kaunis viulu, komealla soittajalla. Ahihih, täydellistä. ♥ 

2:10 eteenpäin kun kattelee, niin whiii, siitä saa vähän makua eilisestä viuluilusta *^*

Aaah ... en tiedä. En oikeastaan tiedä mitä sanoa. Olin vaa niin iloinen, kun ne miehet oli siinä lavalla. Olin niin iloinen, kun sain kuunnella sitä musiikkia livenä ja nähdä ne livenä. En ollut odottanut niin täydellistä kokemusta, mutta se oli enemmän. Ja taisin rakastua Ashleyhin ... hupsista. Mies oli kanssa itse täydellisyys, mmm. Pää ei olekkaan tänää hokenut muuta kuin Ashley Ashley Ashley ja se on hassua, koska harvoin kukaaaaaaaaaa valloittaa noin mun päätä .. : c 


En varmaa osaisi muuta, kun hehkuttaa lisää, lisää ja vielä vähän enemmän. Se keikka oli aivan uskomaton, uskomattomilla ihmisillä, uskomattomalla bändillä ja musiikilla. Kaikki oli niin ... hassun uskomatonta. 


Kattokaa nyt tätä kaunokaista ; ; ♥


Pitäiskö mun vielä sanoa jotain järkevää, hmmmmmmm.
Keikka oli uskomaton ja kaikki jotka jättivät tulematta .... säälin teitä. 
Asdfghjk ... koska oon heti juoksemassa uudestaan keikalle, kun ne palaa. ♥

In the end
As we fade into the night (woah oh oh)
Who will tell the story of your life (woah)
And who will remember your last goodbye (woah oh)


ainiii .... Ashleylla oli hassu harrastus heitellä plekui mielin määrin♥


...
         ...  ♥

paituli !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti