keskiviikko 1. tammikuuta 2014

bye 2013 hello 2014

Ajattelin, että tekisin jonkun koosteen viime vuodesta, koska en yksinkertaisesti oo osannut blogia päivittää tunnollisesti ....... : c



Tammikuu
Tilasin l-koodei ekaa kertaa, odotin kärsimättömänä tulevia keikkoja. Koen tammikuun aina ihan turhauttavana kuuna, koska kaikki jotenkin tuntuu seisovan ne ekat päivät, eikä saa kiinni uudesta vuodesta. Kävin myös tsiigaamassa Karmian & Jenlaynin keikan.

Helmikuu

Oltiin hiihtolomalla Imatran mökillä, sekä käytiin riidaamassa vuonohevosilla maastossa. Mä samoihin aikoihin myös opin laskettelemaan paljon enemmän laudalle, vihdoin. : ) The micro head 4n's ilahdutti helmikuuta. Aloitin helmikuussa työharjoittelun Sanomatalossa.

Maaliskuu
Käytiin Nooran kanssa laskettelemassa Himoksella ja kehitin mun lautailija uraa lauta etsinnöillä, vaikkakin matka sai surkean lopun. Mun uusi myvi valloitti seinustan. ♥ Maaliskuussa näin Adam Lambertin ; ; Ja kaiken kaikkiaan maaliskuu oli y
ksi vaikuttavimmista kuukauksista tänä vuonna, sillä Gazette julkaisi maailmankiertueen.

Huhtikuu
Jonotin ensimmäistä kertaa eläessäni keikkalippuja, kun Gaze liput tuli myyntiin. Työharjoittelu päättyi, toteutettiin viimein We want Jrock bands to Finland -projekti, sekä kävin annyissa.



Toukokuu
Elin yhden parhaimmista päivistä elämässäni, sillä oli plunklock keikka. ♥ Kävin myös ekaa kertaa eläessäni Starbucks kahvilassa, hahaa.












Kesäkuu
Hellurei ja hellät tunteet -koitti kesäloma! Kävin kattomassa Desieriä, sekä olin hypeconissa w/ Shatonie. Juhannus vierähtikin mökillä Nooran kanssa. 



Heinäkuu
Käytiin kattomassa lentokoneita, kun ne laskeutui. Ostin taas aivan liikaa kaikkea turhaa, sekä tilailin. Heinäkuussa myös olotila oli hieman miten nyt sanoisin ... heittelehtivä. Käytiin kruunuvuoren hylätyllä asuinalueella ja olin aivan hirveällä maastoretkellä puoliverisellä .......... ,_, Tallina tuli myös katsastettua. Sekä ainiin heinäkuussa oli se aivan mahtava laivatapahtuma ! 




Elokuu
Kävin korkeasaaressa. Koulu alkoi työharjoittelulla, jonka olin Tavastian Ilveksellä.






Syyskuu
Syyskuu olikin omistettu kokonaan yhdelle tietylle bändille. Olin työharjoittelussa, mutta joka päivä vain mietin pääni pyhki projektiin liittyviä asioita. Mietin miten kaikki sujuisi ja mitä tapahtuisi. Loppujenlopuksi Syyskuusta tuli yksi parhaista, mutta myös yksi hirvemmistä muistoista. Silloin palasin Starbucksiin, enkä tule unohtamaan ikinä sitä kertaa. ♥ Ja yeah .. täytyy mainita kyllä luukaupunki, joka täytti koko sydämen myös syyskuussa. Sydäntä siis vietiin monestakin syystä Syyskuussa.

Lokakuu
Lokakuussa taistelin luottamuksesta, taistelin ylipäätänsä elämisestä. Taistelin selviytymisestä ja taistelin sitä vastaan, että jaksan taas ilman gazettea. Tosi ankea kuukausi kaiken kaikkiaan. 

Marraskuu
Aloitin autokoulun, oli BVB ja BMTH keikat. Jouduin palaamaan Circukselle, hyihyihyihyihyi. Ajoin ekaa kertaa autoa, wöw. Koulussa oli helpompi jakso, koska keittiötä oli viimein vähemmän, yash.

Jouluku
u
Eat you alive keikka oli, tulin virallisesti aikuiseksi, pelasin ekaa kertaa megazonea, möhlin kouluasioita, sain uuden puhelimen ja jeee loma koitti.

Tälläinen oli mun 2013 vuosi, pinnalta siis raapaistuna. Tapahtui paljon muutakin, mutta kaiken kaikkiaan 2013 vuosi opetti paljon. 2013 oli vaikea, että koetteleva vuosi. Varmaan vaikein vuosista, mitä mulla on ollut eläessäni. Mutta kaikesta selvitään, kuten selvittiin myös viimevuodesta. Nyt katsotaan, mitä 2014 tuo tullessaan. Hyvää uuttavuotta vielä kaikille !! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti