maanantai 16. kesäkuuta 2014

Girugamesh 11.6.2014 @ Nosturi

Girugamesh 
11.6.2014 || Nosturi

Mentiin w./ Noora jonottamaan puolituntia ennen ovien avaamista, oli kyllä taas sekin ennätys.
Sää suosi kerrankin jonottajia. Oli lämmintä, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Kerrankin Nosturi oli ihan jees jonotuspaikka, jossa olisi voinut kauemminkin jonottaa. Yleensä meren takia Nosturilla saa hytistä kuollakseen, ennen kuin pääsee sisälle. Ihmisiä oli tälläkin kertaa mukava määrä odottamassa bändiä. Jono kiemurteli meren viertä pitkälle saakka, muttei se jonottajia tuntunut haittaavan. Pääsimme ajallamme sisälle, veimme tavarat narikkaan ja siirryimme suurien ostos jonojen takia suoraan saliin. Salissa mentiin korokkeelle istumaan, odottamaan keikan alkua. 

En muista settilistaa, mutta meno oli reipasta kokoajan muutamaa biisiä lukuun ottamatta. Satoshi ja Nii oli yhtä energisiä, kuin 2011. Myös Ryo heilui rumpujensa takana energisesti, sekä Shuusta välittyi energisyys. Girugamesh oli siis palannut yhtä energisenä, mitä oli viimeksi lähtenyt. Esitys oli minun mielestä kokoajan hyvin menevä, että mukavan vauhdikas. Salissa oli tukahduttavan kuuma, jonka vuoksi tahtia piti pitää vähän rajallisena. Ilman kesän kuumuutta olisi luultavasti voinut bilettää astettakin rajummin, mutta eiköhän tämäkin biletys porukalle kelvannut. En voisi sanoa, että Girugamesh olisi näiden vuosien saatossa huonontunut, ehkä asteen parantunut jopa uusien biisien kanssa? Oli mukavaa päästä todistamaan tätä keikkaa, siinä ajatuksessa, että pääsi jälleen katsomaan vanhaa tuttua bändiä. On ollut niin paljon pikku bändejen keikkoja, että tekee ihan hyvää välillä päästä fiilistelemään vanhempien bändien kanssa. 
Keikasta mulla ei oikeastaan ole mitään erityisempää sanottavaa. Girugamesh veti hyvällä menolla keikan läpi, jättämättä jälkeensä minkäänlaista syytä valitteluun. Nyt voimme jälleen jäädä hyvin mielin odottelemaan Girugameshin paluuta takaisin Suomeen. 

 Before

After

Päätin ehostella ostettua t-paitaani vähän uuteen uskoon, jeij. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti